Deze website maakt gebruik van cookies om het browsen voor u te optimaliseren. Door gebruik te maken van onze website stemt u in met het gebruik van cookies op uw toestel zoals beschreven in ons Cookiebeleid.
Boek nu

Beoordelingen

8,5 Beoordelingsscore
Overzicht score
Hygiëne
9,1
Comfort
8,0
Locatie accommodatie
7,9
Faciliteiten
8,0
Personeel
9,5
Waar voor uw geld
8,2
Beoordelingen
    Irene
    nl
    5,8
    11 september 2017
    Prijs staat niet in verhouding tot kwaliteit
    Booking.com liet weten dat elke kamer een eigen badkamer heeft. Dit was niet het geval. De grote tegenvaller was dat we een toilet en badkamer moesten delen.
    De gastvrouw was erg aardig. Het ontbijt was heel goed geregeld.
    Dirk
    nl
    8,3
    10 september 2017
    Fijn adres voor een overnachting op doorreis
    Vriendelijke gastvrouw,prima ontbijt
    Engelbertus J
    nl
    7,5
    11 augustus 2017
    Zeer gastvrij, goede ligging maar niet erg hygiënisch. Jammer want dit kan simpelweg opgelost worden
    Het schoonmaken van de kamer en badkamer viel behoorlijk tegen. Douche en wastafel werden dagelijks schoongemaakt maar verder werd er aan de kamer en badkamer niets gedaan. In 8 dagen niet gezogen, gedweild en gestoft. Veel stof dus en weinig hygiënisch!
    Ontbijt was goed. Gastvrouw en echtgenoot waren bijzonder vriendelijk, behulpzaam en gastvrij.
    nl
    6,7
    4 augustus 2017
    Iets uitgebreider ontbijt, meer broodjes
    Het ontbijt was goed. Niet zo veel Balkon bij de kamer was fijn.
    Henk
    nl
    7,5
    31 juli 2017
    Rust staat voorop.
    Dat mevrouw en zeker meneer een net iets langer praatje met je maken. Waarschijnlijk te druk om alles - op toch wat hogere leeftijd - bij te kunnen houden.
    Eigenaars zijn zichzelf gebleven, richten zich denk ik bewust op de wat oudere gasten. Persoonlijke aandacht, zonder zich op te dringen. Rustige muziek, wachtwoord voor wifi moet je echt om vragen, als je daar behoefte aan hebt. Wij hebben daar geen moment aan gedacht.
    nl
    8,3
    30 juni 2017
    Goede bedden, goed ontbijt. Wij hadden kamer met balkon aan tuinzijde. Heerlijk rustig met zicht op prachtige tuin. Gastvrije vriendelijke eigenaren. Kamer/badkamer niet groot maar voldoen prima.
    Els
    nl
    7,5
    26 juni 2017
    Uitstekende prijs-kwaliteit verhouding
    er is niets te noemen wat beter had moeten zijn.
    Het ontbijt was heel goed, de kamer ook,de gastvrouw heel vriendelijk en aardig.
    Harry
    nl
    9,2
    26 juni 2017
    Mooi uitzicht
    Prachtig uitzicht op tuin vanuit de kamer (1) met balcon en bij het ontbijt. Vriendelijke ontvangst. Erg rustig. Zijn al vaker hier geweest.
    harm weitering
    nl
    5,0
    13 mei 2017
    Oké
    Kamer
    Tuin
    Mark
    nl
    8,3
    1 mei 2017
    Er zijn geen opmerkingen beschikbaar voor deze beoordeling.
    Erik Vloeberghs
    be
    9,2
    3 november 2016
    Rustig gelegen B&B aan een democratische prijs
    WLAN soms gestoord. In mijn ontvangstbevestiging van Booking.com stond dat ik een kamer zou hebben met zicht op de tuin, maar ik had er een met zicht op de straat. Toen ik de enige gast was, werd mij geen eitje gepresenteerd. Toen er andere gasten waren plots wel. Discriminatie van alleenreizenden? Moet steeds ferm worden aangeklaagd!
    Leuke kamer met goed, groot bed en ensuite badkamer met goede douche (weliswaar met een kleine fit in de doucheslang). Ruime incheck- en uitcheckuren. Flatscreen-tv. Eenvoudig maar voldoende ontbijt in een zeer mooie serre met uitzicht op de prachtig onderhouden tuin. Gelegen in een rustige straat op 10 minuten van het station en op 15 minuten van het centrum van Bad Breisig. Veel wandel- en fietsmogelijkheden in de buurt. Het autoveer ligt op 15 à 20 minuten stappen (het kleinere voet- en fietsveer is momenteel buiten dienst aangezien de veerman overleden is en er nog geen opvolger werd gevonden). Restaurants en winkels op 500 meter. Minibar met erg democratische prijzen.
    Benno
    nl
    7,5
    24 oktober 2016
    Er zijn geen opmerkingen beschikbaar voor deze beoordeling.
    be
    9,6
    9 oktober 2016
    Prima locatie.
    Eigenlijk niks, alles naar wens.prima locatie voor verblijf.
    Kamers klein maar voorzien van alles en uitstekend + mooi uitzicht op de prachtige tuin. Ook rust was optimaal. WiFi eveneens O.k.
    Simon
    nl
    9,2
    14 augustus 2016
    Een fijne overnachting
    niks
    Erg schoon en netjes
    Lies
    nl
    9,6
    26 juli 2016
    Huize Tanneck, geweldig, helemaal TOP
    Als we 's avonds terug kwamen dan ( en dit verhaal is persoonlijk ) zou het prettig zijn geweest wanneer er een snelkoker op de kamer was geweest om een bakje koffie of thee te drinken.Uiteraard neem je de artikelen zelf mee.
    Wij hebben op prima bedden geslapen, waren goed uitgerust. 's morgens prima ontbijt met veel variatie als beleg. Erg lieve mensen die zeer geïnteresseerd waren in ons persoonlijk en waar we dagelijks naar toe gingen. Kregen tips mee voor onderweg. Boven stond een koelkast waar je frisdrank of bier uit kon betrekken, dit uiteraard tegen betaling. Wij vonden het er helemaal top. Huize Tanneck is zeker aan te bevelen voor iedereen om daar in alle rust te vertoeven.
    Matthieu
    nl
    7,1
    13 juli 2016
    Kleine kamer, goed bed, voor Duitse begrippen te duur.
    Hubertus
    nl
    8,3
    16 april 2016
    Niets.
    Rustige ligging. Vriendelijke mensen. Uitstekend ontbijt.
Sluiten