Beoordelingen

8,4
Beoordelingsscore

Overzicht score

Hygiëne
9,1
Comfort
8,0
Locatie accommodatie
7,9
Faciliteiten
8,0
Personeel
9,5
Waar voor uw geld
8,3

Beoordelingen

    Hans
    nl

    Beoordelingsscore

    9,6
    29 april 2018

    Heerlijk!

    Het comfort in de kamer en het prachtige balkon met uitzicht op de verpletterend mooie tuin waren ronduit geweldig. Ook de vriendelijke gastvrouw, de rust in de omgeving en het lekkere ontbijt hebben erg bijgedragen aan onze ervaring!
    Irene
    nl

    Beoordelingsscore

    5,8
    11 september 2017

    Prijs staat niet in verhouding tot kwaliteit

    Booking.com liet weten dat elke kamer een eigen badkamer heeft. Dit was niet het geval. De grote tegenvaller was dat we een toilet en badkamer moesten delen.
    De gastvrouw was erg aardig. Het ontbijt was heel goed geregeld.
    Dirk
    nl

    Beoordelingsscore

    8,3
    10 september 2017

    Fijn adres voor een overnachting op doorreis

    Vriendelijke gastvrouw,prima ontbijt
    Engelbertus J
    nl

    Beoordelingsscore

    7,5
    11 augustus 2017

    Zeer gastvrij, goede ligging maar niet erg hygiënisch. Jammer want dit kan simpelweg opgelost worden

    Het schoonmaken van de kamer en badkamer viel behoorlijk tegen. Douche en wastafel werden dagelijks schoongemaakt maar verder werd er aan de kamer en badkamer niets gedaan. In 8 dagen niet gezogen, gedweild en gestoft. Veel stof dus en weinig hygiënisch!
    Ontbijt was goed. Gastvrouw en echtgenoot waren bijzonder vriendelijk, behulpzaam en gastvrij.
    nl

    Beoordelingsscore

    6,7
    4 augustus 2017
    Iets uitgebreider ontbijt, meer broodjes
    Het ontbijt was goed. Niet zo veel Balkon bij de kamer was fijn.
    Henk
    nl

    Beoordelingsscore

    7,5
    31 juli 2017

    Rust staat voorop.

    Dat mevrouw en zeker meneer een net iets langer praatje met je maken. Waarschijnlijk te druk om alles - op toch wat hogere leeftijd - bij te kunnen houden.
    Eigenaars zijn zichzelf gebleven, richten zich denk ik bewust op de wat oudere gasten. Persoonlijke aandacht, zonder zich op te dringen. Rustige muziek, wachtwoord voor wifi moet je echt om vragen, als je daar behoefte aan hebt. Wij hebben daar geen moment aan gedacht.
    nl

    Beoordelingsscore

    8,3
    30 juni 2017
    Goede bedden, goed ontbijt. Wij hadden kamer met balkon aan tuinzijde. Heerlijk rustig met zicht op prachtige tuin. Gastvrije vriendelijke eigenaren. Kamer/badkamer niet groot maar voldoen prima.
    Els
    nl

    Beoordelingsscore

    7,5
    26 juni 2017

    Uitstekende prijs-kwaliteit verhouding

    er is niets te noemen wat beter had moeten zijn.
    Het ontbijt was heel goed, de kamer ook,de gastvrouw heel vriendelijk en aardig.
    Harry
    nl

    Beoordelingsscore

    9,2
    26 juni 2017

    Mooi uitzicht

    Prachtig uitzicht op tuin vanuit de kamer (1) met balcon en bij het ontbijt. Vriendelijke ontvangst. Erg rustig. Zijn al vaker hier geweest.
    harm weitering
    nl

    Beoordelingsscore

    5,0
    13 mei 2017

    Oké

    Kamer
    Tuin
    Mark
    nl

    Beoordelingsscore

    8,3
    1 mei 2017
    Er zijn geen opmerkingen beschikbaar voor deze beoordeling.
    Erik Vloeberghs
    be

    Beoordelingsscore

    9,2
    3 november 2016

    Rustig gelegen B&B aan een democratische prijs

    WLAN soms gestoord. In mijn ontvangstbevestiging van Booking.com stond dat ik een kamer zou hebben met zicht op de tuin, maar ik had er een met zicht op de straat. Toen ik de enige gast was, werd mij geen eitje gepresenteerd. Toen er andere gasten waren plots wel. Discriminatie van alleenreizenden? Moet steeds ferm worden aangeklaagd!
    Leuke kamer met goed, groot bed en ensuite badkamer met goede douche (weliswaar met een kleine fit in de doucheslang). Ruime incheck- en uitcheckuren. Flatscreen-tv. Eenvoudig maar voldoende ontbijt in een zeer mooie serre met uitzicht op de prachtig onderhouden tuin. Gelegen in een rustige straat op 10 minuten van het station en op 15 minuten van het centrum van Bad Breisig. Veel wandel- en fietsmogelijkheden in de buurt. Het autoveer ligt op 15 à 20 minuten stappen (het kleinere voet- en fietsveer is momenteel buiten dienst aangezien de veerman overleden is en er nog geen opvolger werd gevonden). Restaurants en winkels op 500 meter. Minibar met erg democratische prijzen.
    Benno
    nl

    Beoordelingsscore

    7,5
    24 oktober 2016
    Er zijn geen opmerkingen beschikbaar voor deze beoordeling.
    be

    Beoordelingsscore

    9,6
    9 oktober 2016

    Prima locatie.

    Eigenlijk niks, alles naar wens.prima locatie voor verblijf.
    Kamers klein maar voorzien van alles en uitstekend + mooi uitzicht op de prachtige tuin. Ook rust was optimaal. WiFi eveneens O.k.
    Simon
    nl

    Beoordelingsscore

    9,2
    14 augustus 2016

    Een fijne overnachting

    niks
    Erg schoon en netjes
    HKNIST
    de

    Beoordelingsscore

    6,7
    11 oktober 2017
    Heating was not working, there were no towels in the room.
    Friendly stuff
    Julie
    ch

    Beoordelingsscore

    9,6
    22 september 2017

    Peaceful. Beautiful gardens.

    Quite a walk to restaurants.
    Fantastic view from the room and across the beautiful garden. Breakfast was delicious. The owners moved their car out of the garage so that we could park our bicycles inside. Fridge with drinks self-service also good. Would possibly have sat in lounge / breakfast room in the evening - (just weren't told about it)
    nl

    Beoordelingsscore

    7,5
    12 juni 2017

    Kind B&B owners and a lovely garden to boot

    The B&B is quite well-suited to adults and families with older children, and I would definitely suggest it to others fitting those categories. It is, however, a bit more of a challenge for families with very young children. The B&B is located on a hill, which can be a bit difficult if you're using a pushchair/stroller, and there are a lot of stairs inside. Also, while I would have really appreciated the on-site presence of a high chair and travel cot/crib for my young son, I knew not expect these things since they weren't listed on the B&B's website. We ended up bringing a foldable travel cot from home with us and borrowed a high chair from friends in Bad Breisig, so we managed well but with some additional effort. Please note that I'm not complaining at all -- this is just some advice to other travellers with small kids in tow.
    The B&B is run by Mrs Bender, who was very considerate. For example, for breakfast, she got bread from the bakery that my young son would like.
    Kadeeya
    gb

    Beoordelingsscore

    8,3
    8 juni 2017
    Short stopover after late arrival at airport, so only really slept, had breakfast and left. But lovely clean spacious room and bathroom. Friendly owners and nice breakfast in the morning.
    RoadTrip
    gb

    Beoordelingsscore

    10
    31 mei 2017
    Nothing to complain about.
    Family run business in a most beautiful idyllic setting.
Beoordelingen worden geladen